Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Maradék huslevesböl mit lehet...

Maradék huslevesböl mit lehet késziteni?

Figyelt kérdés
sajnálnám kidobni
2011. jan. 28. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám becsinált levest szokott belőle csinálni. Teljesen más íz és az alap ugyanaz.
2011. jan. 28. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ha kevés maradt ki megfőzheted benne a rizset ( természetesen le kell szűrni a tésztát belőle: D )
2011. jan. 28. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
nem kevés maradt,van böven az a baj..
2011. jan. 28. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Le is fagyaszthatod több kisebb adagban is.
2011. jan. 28. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek a kocsonyát, főzzél bele egy jó nagy darab húsos csontot, újra zöldségeket és ami még belevaló (fül, farok, fejhús stb.).
2011. jan. 28. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:
imadom a kocsonyat,ezt a verziot meg nem hallottam.köszönöm!!!esetleg meg felhasznalasi lehetösegek?
2011. jan. 28. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

na akkor én elmondom, hogy nálunk mi a sorsa a vasárnapi húslevesmaradéknak.

két tojás sárgáját citromlével /ecettel/ borssal jól kikeverek, kiveszek egy kicsit a melegedő levesből, elkeverem vele és hozzáadom a leveshez.

nem forralom, csak melegítem, hogy össze ne menjen a tojás.

ha kell még adok hozzá citromlevet, hogy kellemesen savanykás legyen.

tetejét megszórom friss petrzselyemmel.

fokhagymás bundáskenyérrel szoktuk általában hétfőnként

vacsorára enni.

érdemes kipróbálni, nagyon finom annak, aki szereti a savanykás ízeket.

2011. jan. 28. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a levét krémlevesekhez használom fel. Sokkal ízletesebb a hagyma, a gomba-, a spárga, a burgonya krémleves tőle. A répát és a zöldséget is beleturmixolhatod, csak a színén változtat. Nem tudom milyen husiból főzted, ha sok maradt süsd rövid ideig sütőben és úgy fogyasszátok, vagy főzelék mellé főve is jó.
2011. jan. 28. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatsz belöle egy orosz levest - egy ismeröstöl hallottam, sokszor föztem már, és nagyon finom.

A levébe fözzél bele csikokra vágott káposztát (lehet savanyúkáposzta is, de úgy megint más izü), tálaláskor tegyél minden tányérba a levesbe a fött zöldségekböl, a káposztából, a leveshúsból - mindegyiket kisebb darabkora vágva, tányéronként egy kiskanál tejfölt bele és erre szedd a forró levest. Ha nagyon külölegesen akarod, egy kis kockákra vágott keményre fött tojást is tehetsz bele.

2011. jan. 28. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim válasza:
100%
Nekem is hirtelen a kocsonya jutott eszembe!!
2011. jan. 29. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!