Hogyan jobb fokhagyma konzervet készíteni?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk és otthon vettem a sparban fokhagyma konzervet, nagyon megtetszett, mert szívesen ennénk többet fokhagymát, de a nyerset nem bírom a szaga miatt. Gondoltam, tudnék itthon is csinálni, a neten találtam több fajta receptet, azoktól kérdezném, aki már csinált ilyet, melyik a jobb ízű, tartósabb? Amelyiket főzni kell, esetleg ecetben, vagy az, amelyiket csak simán olivaolajban rakják el fűszerekkel?2011. okt. 17. 11:25
1/1 anonim válasza:
Ha megfőzöd, már semmit sem ér. Gyűrd le az utálatodat iránta, vagy mellőzd, ha annyira odavagy. Én nyers fokhagyma koktélt iszom /fokhagyma, citrom,és negyven fok alatti /kézmeleg/ kevés víz keveréke. Van, akit kiráz tőle a hideg. Én szeretem! A legjobb, ha müanyag reszelőn lereszeled a fokhagymát, teszel rá egy kevés sót és ráöntöd az extra szűz oliva olajat. Lezárod és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!