A húslevesből kiszedett főtt zöldségekből szeretnék valamit készíteni, de nem vadast, és nem salátát. Mihez tudnám a zöldségeket felhasználni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 09:10
1/9 anonim válasza:
Összevágod, megfűszerezed, reszelt sajttal összekevered, és készen kapható mirelit leveles tésztából kis négyzeteket vágsz, beletöltöd ezt a tölteléket, kis batyukat készítesz, és ropogósra sütöd. Csinálhatsz hozzá fokhagymás-tejfölös mártogatóst is.
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok, zöldséges minipizzák. Sima kelt tésztából sütsz kicsi pizzákat, meg kened ketchuppal, amire feltétnek a zöldségeket teszed, amiket kiegészíthetsz más zöldségekkel pl: kukoricával is, de tehetsz rá sonkát, szalmát is. Megszórod sajttal, pár perc sütés és kész :)
3/9 anonim válasza:
Zöldségkrokett: a lecsepegtetett, aprított (botmixerrel pépesített, ha úgy jobban szereted) zöldségeket ízlés szerint fűszerezve 1 tojással, sóval és annyi liszttel összegyúrod, hogy jól formázható masszát kapj. Két kanál (és a kanál mártogatásához némi víz) segítségével közepes galuskákat készítesz és vagy így, natúran, vagy finomra őrölt zsemlemorzsába forgatva forró olajban kisütöd. Isteni köret, vagy akár valami jó kis mártogató szósszal önálló vacsora!
4/9 anonim válasza:
vagy pürének megcsinálod, mint a krumplipürét (vajjal, tejjel kikeverve) husi mellé köretnek
5/9 anonim válasza:
9:38 vagyok. Készíthetsz zöldségkrémlevest: a kiszedett zöldséget pürésíted, pici liszttel megszórod, utána a leszűrt húsleves maradékával felengeded. Adhatsz hozzá egy kis főzőtejszínt is, attól krémesebb lesz. Beforralod, ízlés szerint utána fűszerezed.
7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm az ötleteket! Szerintem szép sorban kipróbálom mindet, mert mind nagyon tetszik! Leveles tésztám van is itthon a mélyhűtőben, úgyhogy azzal kezdem a sort holnap.
Köszönöm még egyszer!
2009. nov. 21. 16:35
8/9 anonim válasza:
Szia! Elkészítetted végül a leveles tésztásat? És ha igen milyen lett?:)
9/9 A kérdező kommentje:
Szia,
Ma már második alkalommal készítettem el, nagyon bejött.
Köszi:)
2009. dec. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!