Mit ajánlotok zöldborsó főzelék mellé egy VEGÁNNAK? (sok sok ötletet kérek )
sült zeller, sült gomba, szójafasírt, pirított tofu kockák, zöldség fasírt
csinálhatsz különféle salátákat fenyőmaggal, tofuval töltött zöldségek, majorannás krumpliszalma sült paradicsommal
A rántott padlizsánt, gombát hogy csinálod?-hisz ahhoz is kell tojás
Én se teszek tejterméket a főzelékbe... A borsófőzelékbe nekem abszolút semmi efféle nem kell, de némelyikből hiányzott a régi tejföl, abba kesutejfölt használok, szuper, direkt jobb :D
Ha normálisan rántani nem is, tempurálni azért lehet a feltétet...
Nekem épkézláb ötletem nincs a fentieken kívül, bocs, reménytelenül tojásos vagyok s amit magamnak még tudnék hozzá csinálni, az picit speciális (nyersvegán zöldségfasírt - nagyon finom, de aszalás nélkül szétesős, illetve magropogós olajos magból mikróban, nagyon zsíros, nem mindenkinek való, nekem igen. persze zöldségesebben is lehet készíteni).
A parom kapcsan nekem is van egy vegan ismerosom, a legfanatikusabb kategoriabol. Egy ideig probalkoztam a vendeglatasok alkalmaval, hogy olyan etelt tegyek ele, amit biztonsaggal meg mer enni, de vegul feladtam, mert vagy talalt valami kivetnivalót az etelben, vagy szimplan nem hitte el, hogy tenyleg 'mindenmentes'.
Igy azota, amikor nalunk gyulik ossze a tarsasag es fozok is, megkerdezem elotte, mit szeretne enni, megkerem, hogy pontosan mondja el, mit hasznalhatok (a termek markajat is), es neki azt keszitem. Azota hajlando enni nalam:).
A kerdesedre egyebkent azt javaslom, nezz korul vegan gasztroblogokon, ott nagyon jo recepteket talalsz. Hihetetlen megoldasokat talalnak ki, raadasul meglepoen finomak is vannak koztuk.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!