Milyen íze lesz a zöldborsó főzeléknek, ha rántással csinálom? Hogyan kell finomra elkészíteni?
Én így szoktam csinálni:
Zöldborsót megfőzöd cukros sós vízben puhára.
Közben egy lábosban rántás csinálsz: 6 evőkanál lisztet megpirítasz,felengeded a zöldborsó levével és sima rántást csinálsz,majd az egészet felengeded utána kb 0.8-1 liter tejjel,cukorral sóval ízesíted, belerakod a puha zöldborsót és a petrezselymet és az egészet felforralod.
Ez családi recept rettentő finom:) Én rántott párizsival szoktam tálalni
Hu ezt én is kipróbálom!!!
Én igy csinálom a férjem csak igy szereti a tejes változattol irtózik.
Borsót megfőzöd puhára delikátos sós vizben raksz bele petrezsejmet is ha van otthon ha nincs ugy is jó.
csinálsz egy rántást pirospaprikásat beleteszed a megfőtt borsóhoz és ez is isteni finom...:-))
Az elsőnek üzenem, hogy nincs itthon tejem.
A másodiknak, köszönöm a receptet.
ma 15:10
Az enyém cseppet sem zsíros, hanem krémes állagú lesz. Egészen lágy íze van így a zöldborsónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!