Milyen íze lesz a zöldborsó főzeléknek, ha rántással csinálom? Hogyan kell finomra elkészíteni?
Figyelt kérdés
Én eddig csak tejjel habartat csináltam, de most nincs itthon tejem, és lusta vagyok elmenni a boltba.2012. márc. 23. 14:57
11/14 anonim válasza:
A zöldborsót megfőzöm pici cukorral,sóval,bazsalikommal. Ha puha egy kanálnyi zsírral rántást készítek, (paprikásan vagy anélkül)felöntöm vízzel és berántom a főzeléket. Tejet nem teszek bele,tejfölt is csak az tesz bele,aki akar.
12/14 anonim válasza:
Mindenképpen tegyél bele paprikát! SOKKAL jobb az íze, mint nélküle.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a receptet. Megcsináltam, és finom lett. A férjemnek nagyon ízlett.
2012. márc. 23. 17:13
14/14 anonim válasza:
Én beleütök két tojást, az besűríti, mindent így sűrítek, mert valahogy olyan piszkosnak érzem, ha rántást használok(a liszt miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!