Ti mivel eszitek a tökfőzeléket?
Figyelt kérdés
Mi héjában főtt krumplival és/vagy paprikással szoktuk. Valamilyen más ötletet tudnátok adni, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető? Nem igazán van főzőtudományom, húsok terén szinte nulla vagyok még, sült májat elszámítva. :(2014. máj. 23. 18:45
3/20 anonim válasza:
Sehogy mert nem szeretem :D De ha mégis le kell nyelvi akkor pörkölttel :D
4/20 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a tökfőzeléket :) Pörkölttel (csirke, pulyka), sült husival (pl: csirkecomb) vagy fasírttal (stefánia vagy fasírtgolyó) szoktam enni.
5/20 anonim válasza:
Én fasírttal szeretem a legjobban, de édesanyám többnyire pörköltet tesz bele, a párom édesanyja pedig sült lecsókolbászt, úgy sem rossz.
6/20 anonim válasza:
Mi rántott hússal, rántott tökkel, rántott karfiollal, rántott sajttal szoktuk enni. Vagy pörkölttel.
8/20 anonim válasza:
Legtöbbször fasírttal, rántotthússal vagy valami sülhússal.Én pörkölttel is szeretem, de a párom nem igazán.
9/20 anonim válasza:
A pároméknál nokedlivel és tojáspörkölttel volt, nálunk cukorral, tejföllel és ecettel... Nagyon szerettem, már oviban is én voltam az egyetlen, aki megette a tökfőzeléket...
Manapság inkább a cukkiniért vagyok oda és kimarad a liszt, a tejföl és a cukor is. Viszont bejött a tojáspörkölt, mert az valóban szuper.
10/20 anonim válasza:
Fasírt. Nem szeretem igazán a tökfőzeléket, és ekkor jó, ha fasírt van hozzá, mert azzal is jól lehet lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!