Hétfőn ti is a hétvégéről maradt mardékot eszítek meg?
Szomszéd néni szerint rosszul csinálom mert : szombaton kéne olyat főznöm amit még vasárnap is eszünk : és nem úgy vasárnap főzők annyit amit hétfőn eszünk ..
Azon meg végkép kiakadt ,hogy van amikor szombaton olyat főzök amit még hétfőn is eszünk ..
pl : húsleves ,pörkölt ,
Amúgy szerintem nincs baj azzal ahogy csinálod.
Másnap is meg lehet a kaját enni.
Legtöbb esetben.
Nekünk például húsleves,csirke,krumpli,rizs szokott maradni vasárnapról hétfőre.
Első voltam.
Nyugdíjas vagyok, egyedül élet, én is 2 napra valót főzök, sőt, pörköltfélét hasonlót meg még többet is és fagyasztom le.
Amit szombaton főztem, abból még maradt hétfőre is.
Amit ma főztem, abból még kedden is. Legközelebb majd szerda-csütörtökre főzök valamit, és utána pedig péntek-szombatra.
Feleslegesenek tartom naponta egy tányérkával főzni és minden nap odaállni a tűzhely mellé. Egyébként sem vagyok képes egy tányérra való kaját főzni, olyan keveset sosem sikerült! Arról nem beszélve, hogy a mosogatni való, stb. ugyanannyi, max. kissebbek a lábasok, de semmi értelme naponta kotyvasztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!