A megsült húsokat fogyasztás elött szoktátok pihentetni vagy rögtön eszitek?
Figyelt kérdés
Tegnap csodálkoztak rajtam a vendégeink ,hogy a libacombot,és az egyben sült töltött tarját letakarva pihentetem 20percig . melegen tartva .
az ebéddel nem késtem el így számoltam ki az időt.
2013. dec. 26. 12:47
1/6 anonim válasza:
Nálunk sosem volt ez így megtervezve. Mindenki akkor eszik, amikor megéhezik. Van, hogy már ott topogunk a sütő előtt, és alig várjuk, hogy készen legyen, van, hogy már órák óta kész van, amikor megéhezik valaki.
2/6 anonim válasza:
Én is szoktam szerintem sokkal finomabb ha kicsit pihen letakarva.
3/6 doboszoli válasza:
Igen!!
Finomabb is, könnyebb szeletelni is.
Kivéve a frissen sültek, azt igyekszem forrón, frissen a nép elé adni.
4/6 anonim válasza:
Természetesen az egybesülteket pihentetem, és valóban melegen tartva, nem kihűlésig.
Jól csináltad, nem rontottál el semmit.
6/6 anonim válasza:
Szerintem pihentessed, mert úgy szokták mondani, hogy megizzad a hús amikor kiveszed a sütőből. Ilyenkor büdös szag árad, tejsavó keletkezik, másnap akár izomláza is lehet. A legjobb amit tehetsz az, hogy kivétel után végzel egy kis nyújtógyakorlatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!