Húslevest eddig csirkeaprólékból szoktam főzni, most egész csirkét vettünk, belsőség nélkül, ugyanúgy kell megfőznöm a levest, ahogy eddig szoktam?
Persze, ugyanúgy.
Ha nem akarsz belőle utána töltött csirkét csinálni pl., akkor darabold össze, és ugyanúgy tedd fel főni, mint eddig. Nekünk az aprólék nem csak a belsőség, ha nálatok csak ezt takarja, akkor is addig kell főzni, míg a hús meg nem puhul.
Ha én főzném: combját, mellehúsát ketté vágnám, a farát, hátát, szárnyát, nyakát szintén 2-2 db-ba vágnám.
Én a combot és a mellehúsát csak kb. félig főzném meg, akkor kiszedném, besóznám és utána még akár natúr, akár panírozva lehet belőle egy második fogást készíteni körettel. A többi levesben maradó részt teljesen úgy, mint korábban bármilyen belsőségből jól bezöldségelve a leveskét, borsóval, karfiollal, tésztával, amivel akarod, nagyon finom leves lesz belőle.
Persze, ha az egész csirkét ott akarod hagyni a levesben, akkor azokat is teljesen puhára kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!