Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült kacsát hogy kell finomra...

Sült kacsát hogy kell finomra elkészíteni?

Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi lépésről lépésre, hogyan kell piros, ropogós, ízletes kacsapecsenyét csinálni! (Fűszerezés, fent vagy lent pároljam, ilyeneket. Köszi!
2014. okt. 30. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt van normális ötlet, de az elsö válaszolóval ellentétben feltétlen sózd meg elöre:


http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__51..

2014. okt. 31. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 31. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én fel szoktam darabolni. Bepacolom só, bors olaj keverekbe egy éjszakára. Mikor eloveszem, serpenyőben kerget piritok minden részére. Forró sutobe teszem. Hozzá steak burgonya, párolt voroskaposzta, sült fahéjas alma.
2014. okt. 31. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!