Sült kacsát hogy kell finomra elkészíteni?
Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi lépésről lépésre, hogyan kell piros, ropogós, ízletes kacsapecsenyét csinálni! (Fűszerezés, fent vagy lent pároljam, ilyeneket. Köszi!2014. okt. 30. 22:03
1/3 anonim válasza:
Itt van normális ötlet, de az elsö válaszolóval ellentétben feltétlen sózd meg elöre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__51..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 31. 10:17
3/3 anonim válasza:
Én fel szoktam darabolni. Bepacolom só, bors olaj keverekbe egy éjszakára. Mikor eloveszem, serpenyőben kerget piritok minden részére. Forró sutobe teszem. Hozzá steak burgonya, párolt voroskaposzta, sült fahéjas alma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!