Csirkemellet hogy lehet finomra elkesziteni?
A csirkemell a csirke legízetlenebb része. nem értem,hogy miért divat ebből főzni mostanában. Ezta fogynivágyók találták kis,hogy egészséges.
Valamilyen szósszal lehet esetleg jóra elkészíteni. Sütve nagyon száraz lesz.
azért szeretik sokan a mellet, mert színhús, nincs benne csont (a filében).
nah de most ha tojásban akarod kisütni, akkor mi is a kérdés?
én tudnék válaszolni, hogy hányféleképpen készítem el, de ha tojásban sütöd, akkor mi a kérdés? hogy hogyan lehet TOJÁSBAN finomra készíteni vagy mi?
egyszerű. összekerevek sót, borsot, pirospaprikát, egy kevés köményt, kevés kakukkfüvet, fokhagymagranulátumot és ezzel jól megfűszerezem, állni hagyom. ha tojásosan akarod, akkor felversz tojást és azzal leöntve, bepácolva rakod el egy éjszakára. másnap serpenyőben kisütöd.
én sem hittem volna h jó ha tojásban áll, de kaptam egy pácot, aminek nyers felvert tojás az alapja. én azóta sokszor használom, puhítja a húst, csak az ízesítést változtatom.
Én a csirkemellet úgy szoktam,hogy leteszem tepsibe,alma-csirke-alma-csirke-...Összekeverek tejszínbe őrölt gyömbért,fahéjat,sót,borsot,ráöntöm,és mehet rá sajt.Megsütöm.
Nekem kedvencem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!