Hogy kell, és lehet a legfinomabbra elkészíteni a párizsi csirkemellet?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 13:49
1/2 anonim válasza:
Párizsi csirke
1 csirke * só * 2 tojás * 2 evőkanál liszt * olaj
A lebőrözött csirkét feldaraboljuk. Megsózzuk, félórát állni hagyjuk. Megforgatjuk lisztben, tojás sárgában, majd a felvert habban, és gyorsan forró olajba tesszük, hogy a hab ne kezdjen el összeesni. Pirosra sütjük. Papírtörülközőre szedjük ki, mert elég sok olajat szív magába.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 28. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!