Hogy lehet egyszerűen és finomra elkészíteni fél kiló kagylóhúst (tehát ki van szedve a héjból)?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 10:54
1/1 anonim válasza:
én hirtelen kifözném ,és egy jo kis salátára tenném.
ettem már kagylot,borsó pörköltöt csinaltak,es bele keverték a kagylót is,isteni finom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!