Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet egyszerűen és...

Hogy lehet egyszerűen és finomra elkészíteni fél kiló kagylóhúst (tehát ki van szedve a héjból)?

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 10:54
 1/1 anonim ***** válasza:

én hirtelen kifözném ,és egy jo kis salátára tenném.

ettem már kagylot,borsó pörköltöt csinaltak,es bele keverték a kagylót is,isteni finom volt

2012. aug. 15. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!