Szeretnék otthon gyroszt csinálni, hogy kell elkészíteni?
A pitát sajnos nem tudom, azt fagyasztva árulják.
A húshoz én meg szoktam venni a gyros villámpácot azt hiszem a knor gyártja. Ezt kell összekeverni olajjal és a felcsíkozott hússal. Rá van írva meddig kell állni hagyni, utána mehet a cucc egy teflon serpenyőbe ahol megpirítod a húst. Azt írják, hogy pácostól kell beleönteni, de én kiszedem egy lyukacsos merőkanállal a húst, ami azon maradt az ok az edény alján maradt páclevet pedig kiöntöm, mert mikor először hozzáöntöttem mindent nekem majdnem ehetetlenül sós lett. Így viszont nagyon finom, van olyan jó mint a bolti. Csirkehúsból csináltam, az hamar puhul és egészséges.
Ja és vettünk már olyan pácot is ahol a zacskó másik felében a salátaöntetes por volt, az nagyon finom, tökéletes az összhatás
Ez egy isteni és egyszerű pita recept.
A gyros az egyetlen étel talán, amit bolti fűszerkeverékkel készítek, eddig a Kotányi "Görög fűszer" verziója ízlett a legjobban. A zacskó hátoldalán ott az elkészítés módja. Öntetnek tzatzikit javasolnék, egyszerű, és nagyon finom: lereszeled az uborkát, kicsit besózod, és állni hagyod. Amíg pihen, natúr joghurtba keversz sok-sok fokhagymát, kevés sót és borsot, aztán kinyomkodod az uborka levét, és hozzákevered a joghurthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!