Milyen kaját tudtok, amit otthon lehet elkészíteni és nem kell sütni hozzá?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok , nincs még tűzhelyünk, most költöztem el otthonról
olyan édességeket írjatok amit sütés nélkül de én csinálok :)
kösszii
2009. szept. 24. 16:09
1/7 anonim válasza:
nagyon finom és egyszerű:
kell hozzá háztartási keksz, tejföl, porcukor, fagyasztott gyümi.
A tejfölt összekevered annyi porcukorral, hogy finom, édes legyen, majd egy magas falu tál aljára teszel egy réteg kekszet, ezt megkened a cukros tejföllel, majd megint keksz, megint tejföl, így megcsinálsz egy jó pár réteget, tetejére tejföl, majd a gyümi.Beteszed éjszakára a hűtőbe, másnapra kész a legjobb, legegyszerűbb desszert:)
2/7 anonim válasza:
Keksz tekercs, kókuszgolyó, tiramisu,különböző színű /főzés nélkül készíthető/puding babapiskótával tejszínhabbal, gyümölcstorta kész lapból...Nagyon jó receptek vannak a mindmegette.hu-n és ott véleményeket is olvashatsz az ételről.
3/7 anonim válasza:
Vagy az első válaszoló receptje mondjuk gyümölcsjoghurtal készítve is biztos fini.
4/7 anonim válasza:
Ha van mikrótok, itt sok receptet találsz amit ott is el tudsz készíteni :)
5/7 anonim válasza:
Illetve, ha googlebe beírod, hogy sütés nélküli sütemények, sok finom receptet kiad :)
6/7 anonim válasza:
epres túrótorta. ősszetevők: túró,tej,babapiskóta,eper
7/7 anonim válasza:
előző vok ez naon jó torta: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!