Hekket, hogy lehet finomra elkészíteni?
Figyelt kérdés
Nem olajba akarom kisütni, hanem sütőbe, de eddig nem sikerült jóra csinálni...
Valakinek esetleg ötlete?
2013. márc. 21. 08:55
1/3 anonim 



válasza:





Mindig sütöben csinálom . A beirdalt hekket befüszerezem :
A tepsibe alufiát teszek olajjal jól átkenem ráfektettem a hekket azt a felét ami felül van olajal jól meglocsolom . a halakat 15 perc után megforditom és ami eddig alul azt felét is meglocsolom olajal . vissza a sütöbe kb 10 perce . igy nem lesz száraz .
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálkozom a módszereddel. :)
2013. márc. 21. 10:33
3/3 anonim 



válasza:





Hasonlóan szoktam a hekktörzset, csak én vajazom a fóliát, a halat pedig megcsöpögtetem kis citromlével. persze előtte be van sózva a beirdalt hal. rá is teszek pár vajforgácsot, majd bezárom a fóliába. kb 20 perc múlva kibontom, és megfordítva még rápirítok.
krumplipürével és fokhagymás-kapros tejföllel tálalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!