Lukapanna kérdése:
Mi a macaron pontos meghatározása? Hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 15:24
1/3 anonim válasza:
Egy francia sütemény, két tojásfehérjés korongot tapasztanak össze lekvárral vagy más töltelékkel.
Wikipédia: "A macaron tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze."
Elkészíteni nem a legegyszerűbb, neten több recept is van: [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Merci!
2013. márc. 22. 14:24
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!