Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a macaron pontos meghatároz...

Lukapanna kérdése:

Mi a macaron pontos meghatározása? Hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy francia sütemény, két tojásfehérjés korongot tapasztanak össze lekvárral vagy más töltelékkel.

Wikipédia: "A macaron tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze."

Elkészíteni nem a legegyszerűbb, neten több recept is van: [link]

2013. márc. 19. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Merci!
2013. márc. 22. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
2013. márc. 27. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!