Milyen ebédet készítenétek csirkecombból?
Figyelt kérdés
Van közel másfél kiló combom itthon, amelyből két féle ebédet szeretnék készíteni, egy szaftosat és egy másfélét! Ötleteket várok!2010. jan. 21. 11:39
2/17 anonim válasza:
Nekem a töltött csirkecomb jutott eszembe,és a rántott.De rizses hús is lehet.
3/17 anonim válasza:
2-3 csirkecombot bele vizbe, melléje egy fej hagyma, zöldpaprika, 3 sárgarépa, karalábé, petrezselyem. Aztán amikor megfőtt a húsból vagy csinálsz egyszaftos paprikást, vagy franciasalátát.
4/17 anonim válasza:
persze elfeljtettem irni, h a levéből finom hús leves lesz, vagyis laskát főzől bele.
5/17 anonim válasza:
Gombás-tejfölös csirkepaprikás nokedlivel és rántott vagy grillezett csirkecomb rizibizivel :)
6/17 anonim válasza:
Nálam most a sajtos csirke a sztár. A combokat befűszerezed, megforgatod lisztbe. Egy tepsi aljára dobsz margarint, bele a combok, megöntözöd sok-sok tejföllel, és megsűtő. Amikor kész kiveszed, és reszelsz rá sajtot (sokat, az egészet be kell fednie), és rápirítod. Mi nagyon szeretjük. Krumplipürével szoktuk enni!
8/17 anonim válasza:
A francia salátában nincs is hús...az már más saláta:) Kérdésre:Pörkölt és sülthús töltve fincsi körettel:)
9/17 anonim válasza:
12:26-es akkor irjam úgy, hogy "BÖFF"????
Én aztán igy is irhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!