Mit készítenél csirkecombból? Esetleg ami tarhonyához illik?
lecsós csirkecomb tarhonyával az egyik kedvencem.
sima pörköltnek fölteszed egy két szem lehámozott paradicsommal. a húst megfőzöd benne, és végül teszed bele a paprikát, hogy finom roppanós maradjon ne máljon szét.
a férjem másképp szereti, de a végeredmény ugyanaz. ő sült csirkecombot kér sűrű lecsó és tarhonya kísérettel.
Indulj úgy, mint az előttem válaszoló:
"sima pörköltnek fölteszed egy két szem lehámozott paradicsommal. a húst megfőzöd benne, és végül teszed bele a paprikát,"
De: a csontról lefejtett és felkockázott húsból.
Tegyél rá félkész meghámozott és felkarikázott gombát!
Végül bonts ki egy zacskó előfőzött rizst, és azzal együtt fejezd be a pörkölt elkészítését!
Valami olyasmi lesz belőle, mint a bácskai rizseshús. Nem kell a csontokkal bajlódni evés közben.
Hagyományos krumplis-tarhonya esetén a rontról azért leszedném a két széléről lelógó husit, egy-egy combból így kb. 3 db. husi lenne és így főzném meg.
Vagy a combot egészben megsütni és pirított tarhonyát készíteni hozzá.
Finom még belőle a rizses-hús is, egy kis zöldséggel, petrezselyemmel.
9,03 vagyok:
rontról leszedném = csontról leszedném :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!