Csirkecombból mit csináljak? Valamilyen finom, töltött jellegű étel kéne, nem túl hagyományos.
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 11:34
2/4 A kérdező kommentje:
Ennyire azért vagyok kreatív, köszi. De valami jó tipp kéne, hogy mivel töltsem.
2010. okt. 13. 12:50
3/4 anonim válasza:
szia! a fölső combokat kicsontozod, szép nagy szeletet kapsz.
töltelék. kis fej hagymát dinsztelj, arra tegyél egy csomag mexikói zöldsegkeveréket, párold puhára. egy két felvert tojással fogasd össze, mint a rántottát.fűszerezd ízlés szerint, bors, majoranna, delikát.
ezt a tölteléket a hússzelet egyik felére teszed (egy kanálnyit kb) a másik felét ráhajtod.fogpiszkálóval rögzíted a szélét.
a töltött combokat bepanírozot, kirántod. a fogpiszkálót
kiveszed.ferdén félbevágva nagyon mutatós.
tepsiben sorbarakva panír nélkül is meg lehet sütni szép
pirosra.
gombás töltelékkel is finom.
üdv.
4/4 anonim válasza:
A lemosott, leszáritott csirkecombot besózod, majd a bőrét fellazitod ,az ujaddal óvatosan felmaszirozod, hogy az egész comb tölthető legyen.Ne szakadjon ki sehol. Töltelék, nem a hagyományos gombás, májas. Tehát: 2 db állott zsömlét beáztatsz, majd jó szárazra kinyomkodod. Keményre főzöl 6 db tojást, és apróra vágod, rá a zsemlére. 2 db nyers tojás, zsiron megpiritott l fej hagyma,só, bors, majoranna, vegeta, és rengeteg apróra vágott petrezselyem. Összekevered,és a bőr alá töltöd. Tepsibe fekteted, és közepes lángon a sütőben 1 óra alatt készre sütöd. Ez kb 6 db csirkecomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!