Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a csirkecombból?...

Mit csináljak a csirkecombból? Mit ajánlasz, amit le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Vettem 20 db. kis csirkecombot, mert vendégeket vártunk. A vendégek nem jöttek nekem meg itt van egy halom husika. Arra gondoltam,hogy elkészítem valaminek, amit le tudok fagyasztani és később bevinni a melóhelyre ebédre. A következőkre gondoltam: pöri, sült borsos hús,sült mustáros-borsos hús, sült csirkefűszersós combika. Valami ötlet még? Elég egyhangúnak találom a 3 sült módszert.
2010. dec. 29. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Almás hagymás hús, valami Norbis recept, de én a kész húst még meg is pirítottam sütőben :)

Csinálj stufatut, azt ételtárolóban be lehet vinni munkahelyre és isteni fini :)(guglizz rá miaz:D)

de az én nagy kedvencem a grillfűszeres sajttal pirított csirkecomb... nyami :D

2010. dec. 29. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az almás-hagymás húst nem lehet lefagyasztani. Ha kiolvad az alma nem lesz vizes?
2010. dec. 29. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Stufatura nem találtam semmit :(
2010. dec. 29. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
csirkedarálthúst jó lesz hambiba. jobb mint a marha szerintem
2010. dec. 29. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

hello,, kicsit munkaigényes, de megéri, amit ajánlok. éles késsel csontozz ki pl 12 db-ot. sózd be, kend be mustárral és borssal. vágj fel két fej hagymát karikára

és a mustáros husikkal rétegezve rakd egy tálba. zárd le és hagyd mondjuk egy éjjelen át, de pár óra is elég.

aztán szedd le hagymákat, kicsit töröld meg konyhai papírtörlővel és rendesen panírozd be.

tálcára rakod őket és lefagyasztod. bármikor előveszed

finom zamatos rántotthusid lesz, bármilyen körettel.

a csontokat is elteheted és amikor kell főzöl belőle egy jó levesalapot, gomba , karfiol, akármilyen leves lehet belőle.

2010. dec. 29. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Hú ez jó. Meg fogom csinálni ezt a mustáros-hagymás borsos husit,de csirkemellel. Nem is tudtam,hogy a panírozott húst is le lehet fagyasztani.
2010. dec. 29. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy le lehet, elvégre a boltban is azt kapod, van olyan amit mikróban is elég felmelegíteni :)
2010. dec. 29. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bontsd le a húst a csontról, vágd hosszúkás darabokra, és készits el egy brassói alapot. Amikor el akarod vinni, már csak krumplit kell hozzá kisütnöd.
2010. dec. 29. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Bepanirozhatod,

pácolhatod joghurt, citromlé, só, bors, rozmaring, fokhagyma keverékéba

lehet ketchup, erőspista, ételízesitő, majoranás pác

pár órára hagyd pácolodni utána fagyaszd le nálunk gyakran van.

2010. dec. 29. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!