Mit csináljak a csirkecombból? Mit ajánlasz, amit le lehet fagyasztani?
Almás hagymás hús, valami Norbis recept, de én a kész húst még meg is pirítottam sütőben :)
Csinálj stufatut, azt ételtárolóban be lehet vinni munkahelyre és isteni fini :)(guglizz rá miaz:D)
de az én nagy kedvencem a grillfűszeres sajttal pirított csirkecomb... nyami :D
hello,, kicsit munkaigényes, de megéri, amit ajánlok. éles késsel csontozz ki pl 12 db-ot. sózd be, kend be mustárral és borssal. vágj fel két fej hagymát karikára
és a mustáros husikkal rétegezve rakd egy tálba. zárd le és hagyd mondjuk egy éjjelen át, de pár óra is elég.
aztán szedd le hagymákat, kicsit töröld meg konyhai papírtörlővel és rendesen panírozd be.
tálcára rakod őket és lefagyasztod. bármikor előveszed
finom zamatos rántotthusid lesz, bármilyen körettel.
a csontokat is elteheted és amikor kell főzöl belőle egy jó levesalapot, gomba , karfiol, akármilyen leves lehet belőle.
Bepanirozhatod,
pácolhatod joghurt, citromlé, só, bors, rozmaring, fokhagyma keverékéba
lehet ketchup, erőspista, ételízesitő, majoranás pác
pár órára hagyd pácolodni utána fagyaszd le nálunk gyakran van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!