Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csinálhatnék csirkecombból?

Mit csinálhatnék csirkecombból?

Figyelt kérdés
Ami gyorsan kész van, sima sült comb és rántott comb kizárva.
2010. nov. 23. 12:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Pörkölt.
2010. nov. 23. 12:18
 2/21 A kérdező kommentje:
Amihez jó a majonézes saláta, meg a párolt zöldség körethez.
2010. nov. 23. 12:27
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
lehet kapni azt a zacskós dolgot, amiben van fűszerkeverék, és egy sütőzacskó. abba csak beleteszed a húst, ( én szoktam bele tenni pici egész krumplikat is ) ráöntöd a fűszerkeveréket, bekötözöd a zacsi száját, ki kell lyukasztgatni pár helyen, és be a sütőbe. szerintem nagyon finom! van zöldfűszeres, fokhagymás és paprikás változatban is. Köretnek pedig tökéletesek hozzá, amiket írtál!
2010. nov. 23. 12:46
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem csak az otthoni összetevőkre gondolsz,akkor ajánlom a maggi sütőzacsakós fűszereit.Zöldfűszeres,fokhagymás paprikás ízben egyaránt nagyon jó.50 perc alatt készül el,és nem kell takarítani se,mert a zacskó miatt nem piszkol.Nagyobb áruházakban 300ft körül van sz ára.
2010. nov. 23. 12:47
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Töltött csirkecomb? Hagymás csirke?
2010. nov. 23. 12:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Milyen az a hagymás csirke?? A sütőzacskós cuccokat ismerjük és szeretjük,de az is volt mostanában.
2010. nov. 23. 13:09
 7/21 anonim ***** válasza:
72%

jól sózd be, aztán fűszeres paprikás lisztben forgasd át kétszer.zsírozott tepsibe tedd, önts alá fél deci vizet és szorosan lefóliázva süssed meg.

ha megpuhult /kb 40 perc/ fólia nélkül pirítsd még egy kicsit.

a fűszer tetszőleges, bors, majoranna, oregáno, bazsalikom stb.

nagyon finom omlós, szaftos fűszeres csirke.

2010. nov. 23. 13:14
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

Enyhén sózd be, és kend be ketchup, pici olaj és méz keverékével, majd süsd meg!

Isteni!!!

2010. nov. 23. 13:15
 9/21 anonim ***** válasza:
76%

olyat is csináltam már, hogy a csirkecombokat beleforgattam egy saját készítésű öntetbe, és úgy sütöttem meg őket.

az öntet : ketchup, delikát, oregánó, bors.

nagyon finom lett !

2010. nov. 23. 13:18
 10/21 anonim ***** válasza:
37%

Panírozd be és csókolom... Ahhoz jó a majonézes sali.

Vagy csináld KFC stílusban: csípős pirospaprika a lisztbe, beleforgatod a combokat, tojás, majd újra a paprikás liszt és kisütöd.

2010. nov. 23. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!