Mit csináljak 1 egész csirkéből? Ötletek?
Anyósomtól kaptam egy egész csirkét. De jelenleg semmi nem jut az eszembe.. A héten volt már pörkölt cukkinifőzelékkel, azt nem akarok már csinálni. Leves szilvakrémleves lesz (muszáj már megcsináljam, mert 1 hete vettem a szilvát és lassan tönkremegy)
Mindenkinek jár a zöld kéz a válaszért!
Én beteszem egy sütőtasakba, abban sütöm. Régebb beletettem egy tepsibe, és lefedtem alufóliával. A végén levettem, és még sütöttem egy kicsit anélkül. De tasakban egyszerűbb. Nálam kb. egy óra, ameddig így a másfél kilós csirke megsül. Gázsütőm van.
Sóágyon még nem sütöttem, de ki fogom próbálni.
Egyszer láttam, hogy a barátnőm úgy sütötte, hogy megtöltött egy sörösüveget vízzel, ráhúzta a csirkét, és úgy állította be a sütőbe. Függőlegesen. Egy tepsibe persze, hogy felfogja a lecsorgó zsiradékot.
Kicsit furán nézett ki a pipi, amíg sült, de gyönyörű piros, és nagyon finom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!