Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egész csirkéből, milyen...

Egész csirkéből, milyen ételeket lehet készíteni a szokásos csirkepörköltön, rántott v. sült csirkén kívül?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Csibeaprólék leves:)
2010. okt. 3. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi,de a leves nálunk nem nagyon jön be.
2010. okt. 3. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Egybe sütve.
2010. okt. 3. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Egészben sült csirkét. Én megtaláltam a tökéletes receptet, ennél finomabbat még soha nem ettem sehol. Ha kell a recept csak jelezd és már írom is.
2010. okt. 3. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
hát, anyum olyat szokott, hogy tepsi aljára krumpli és rá a csirke (szétszedve), és be a sütőbe, először alufólia (ugye az a zörgős?:D) aztán ha átsült kicsit rápirít. Több receptet most nemtudok mondani..
2010. okt. 3. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

én is a krumplis módszert szoktam, de egy kicsit felspékelve:D


karikára vágott nyers krumpli lerakod, egy kis olajat összekeversz vegeta, bors és zúzott fokhagymával, ezzel megkened a kruplit és az egész pipit alul, felül, a pipit én még majorannával is szoktam "bekenni"

én egy ideje csak sütőzacsit használok és minden hamarabb és sokkal jobban, omlósabbra sül, puhul.

kinyitod a sütőzacsit (az előzőleg a füszeres olajban megforgaott krumplit) lerakod szép sorba majd rá a pipit, lezárod meglyukazgatod a zacsit, majd szépen be az előmelegített sütőbe.

nekem egy óra alatt isteni finomra sül, a pipi ropogós a köret isteni hozzá...

2010. okt. 3. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Töltött csirke. A bőre alá és a hasüregébe kell tenni a tölteléket.
2010. okt. 3. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajtos csirke?kizsírozod a tepsit,a csirkét darabjaira szeded,bele lisztbe,tojásba,természetesen besózva,a tepsi aljára szórsz reszelt eidamot,rárakod a csirke darabjait,majd a tejét is bőségesen megszórod a sajttal,kicsit sütöd aloballal,majd leveszed róla,hogy piruljon meg a sajt.Mi nagyon szeretjük...
2010. okt. 3. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Szicíliai csirkés tészta

[link]

2010. okt. 4. 01:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Bakonyi csirke- galuskával. A szétszedett csirkét átpárolod, majd megsütöd. Zsiradékon hagymát, majd gombát párolsz. Ha kész, pici liszt egy tejfölbe, a gombára teszed, jól kiforralod, ne legyen liszt ize. Só,bors. Ez a bakonyi mártás. Ebbe szeded a kész csirke húst.A Férjem ugy szereti, ha a csirke minden alkatrésze benne van.
2010. okt. 4. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!