Mit sütnétek, föznétek egy egesz csirkeböl? Unom a hagyomanyos recepteket. Valami különleges?
A recept igen jó, de én nem az eredeti sörösdobozt használnám, mert arról mindenféle festékadalékok is belekerülnek a csirkébe - inkább egy tisztára mosott üvegbe töltsd a sört.
Ha kipróbálod, akkor nagy élmény lesz, mert különlegesen jó izü ételt tudsz tálani.
Szia.Én amikor egy egész csirkét veszek (grilcsirke az általában). Egészbe beleteszem egy nagy fazékba, feltöltöm vizzel és teszek: egybe zöldségeket: paprika, hagyma, fokhagyma,sárgarépa, krumpli, zeller,karalábé, petrezselyem (attól függ h jelen esetben mi van otthon). Mikor 3/4 ig megfőtt akkor kiveszem a csirkét, levágom a combjait. A többi csikrrészt pedig felvágom apróra. Tehát teljesen megcsupaszitom a csontokat, az egész apró kicsi húst leszedem és azt felvágom. Olajba piritok hagymát és a levesben megfőtt 2 sárgarépát lereszelem, és bele teszem az apróra felvágott húsit + 2 babérlevelet. feleresztem vizzel, majd amikor megfőtt akkor behabarom. És nagyon finom.
Szóval akkor egy csirkéből lett: Húsleves, csirkecombokat ebédre ugyebár kisüssük, egy kisebb fajta paprikásuk.
Na meg persze amikor a levesből kiszedjük az összes megfőtt zöldséget, azokat is lereszelhetjük és kavarunk majonézet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!