Mit csinálok rosszul?
Vettem a Lidl-ben ilyen Grill&Fun húst, hogy majd megcsinálom. Pár napot a fagyóban volt, kiolvasztottam, majd olajos serpenyőbe tettem őket, alufóliával lefedtem a serpenyő tetejét, hogy átsüljön. A legkisebb lángon ment, mégis egy idő után így néztek ki a húsok: [link]
Mit ronthattam el? :(
Bionyára nem érzed át a nevében a Fun-t.
Mert nekem átjött: én rohadtul viccesnek találom...
Amikor kivetted a fagyóból akkor jéghideg volt, és míg kiolvadt a levegő páratartalma kikondenzálódott rá. Így szotyósabb lett, mint amikor megvetted.
Ezeket a konyhakészre feldolgozott, előhűtött (de nem fagyasztott) kajákat rögtön érdemes felhasználni, és nem érdemes sajnos fagyasztani.
Ha lefagyasztod, megváltozik a konzisztenciája, a víztartalma, a ropogóssága - szóval elmászik minden paramétere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!