Mit csinálok rosszul, hogy a muffin-om a sütőbe gyönyörűen feljön, ha lezárom a sütőt meg összeesik?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 14:44
1/9 Golan Trevize válasza:
Túl magas hőmérsékleten sütöd, így kívül szépen átsül, de a balseje nem eléggé.
3/9 A kérdező kommentje:
180 fokos alul-felül sütést ír a szakácskönyv 20-25 percig.
Amúgy csokis - málnás muffin.
Hány fokon próbálkozzak?
2014. máj. 30. 15:17
4/9 Golan Trevize válasza:
140, max. 160, és légkeveréses módban.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, legközelebb kipróbálom így!
2014. máj. 30. 15:26
6/9 Golan Trevize válasza:
Először próbáld 160-on, aztán ha úgy se jó, akkor vidd le 140-re.
Arra azért számíts, hogy így tovább fog valamivel sütni.
7/9 anonim válasza:
Lassabban, kisebb hőfokon süsd, hogy lassabban jöjjön fel. Ha hirtelen felszalad az nem jó akkor esik össze.
Én mindig előmelegített sütőbe teszem kis lángra mert nekem gázos sütőm van.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget!
2014. máj. 31. 08:49
9/9 anonim válasza:
Úgy, ahogy csinálod, de időnként nézd meg villával - ezt nem írja a szakácskönyv??? -, és amíg ráragad nincs kész.
Nekem egyszer sem esett össze, bár nem is 25 percig sütöm. Az az alap, de utána még negyed óra min. kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!