Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nálatok milyen gyakran van...

Nálatok milyen gyakran van rántotthús otthon? és milyen húsból készítitek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Havonta legalább kétszer, sovány sertéshúsból, filézett csirkecombból és mellből.

Az ízesítésen sokszor variálok én is, hogy ne legyen egyhangú. Pácolom a húst, vagy a a panírt keverem valamivel, vagy sajttal-sonkával töltöm.

Előfordult már, hogy vékony csirkemájszeletet is közé tettem,nagyon finom szokott lenni.

A ház urának szoktam csontos tarját is rántani, mert ő nem eszi meg, csak a hagyományosat, minden cifraság nélkül :)

2014. aug. 13. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Félévente egyszer, ha lusták vagyunk sütni normális kaját.


Karajból.

2014. aug. 13. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Minden héten van rántott hús, csirkemellből vagy karajból.

Én mióta fogyózom csak párolva eszem meg vagy tojásba forgatva, majd sütőben kisütve.

Családnak hagyományosan, de teszek a zsemlemorzsába tökmagot, lenmagot vagy szezámmagot is.

A tejbe pedig zúzott fokhagymát is.

2014. aug. 13. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!