Nálatok milyen gyakran van rántotthús otthon? és milyen húsból készítitek?
Havonta legalább kétszer, sovány sertéshúsból, filézett csirkecombból és mellből.
Az ízesítésen sokszor variálok én is, hogy ne legyen egyhangú. Pácolom a húst, vagy a a panírt keverem valamivel, vagy sajttal-sonkával töltöm.
Előfordult már, hogy vékony csirkemájszeletet is közé tettem,nagyon finom szokott lenni.
A ház urának szoktam csontos tarját is rántani, mert ő nem eszi meg, csak a hagyományosat, minden cifraság nélkül :)
Félévente egyszer, ha lusták vagyunk sütni normális kaját.
Karajból.
Minden héten van rántott hús, csirkemellből vagy karajból.
Én mióta fogyózom csak párolva eszem meg vagy tojásba forgatva, majd sütőben kisütve.
Családnak hagyományosan, de teszek a zsemlemorzsába tökmagot, lenmagot vagy szezámmagot is.
A tejbe pedig zúzott fokhagymát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!