Nálatok milyen gyakran van rántotthús otthon? és milyen húsból készítitek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 15:41
1/13 anonim válasza:
Kb. 2 hetente, én vagy csirkemellből vagy sertéscombból szoktam.
Néha feldobom a régi panírt egy kis szezám vagy lenmaggal, reszelt sárgarépával, esetleg összetörök corn flakest, vagy csak egy sima palacsinta tészta (sós) alapba forgatom, ha nincs kedvem panírozni.
2/13 anonim válasza:
Nálunk minden héten van. Sertés karajból szoktam általában, de szeretem a borjú-bécsit is.
3/13 anonim válasza:
Havonta egyszer és szinte mindig csirkemellből, időnként szezámmaggal kever morzsával. Néha pedig fokhagymába áztatva gyors párizsi panírban.
4/13 anonim válasza:
Évente 4-5 alkalommal: karaj, csirkecomb, csirkemell, disznómáj szokott lenni.
5/13 anonim válasza:
Valtozo, de minimum havonta egyszer. Csak csirkemellbol.
6/13 anonim válasza:
Csirkéből csinálom, sokszor van hét végén, néha hétközben is szoktam főzelék mellé.
7/13 anonim válasza:
évi kb. 3szor sütök rántott húst: karácsonykor, húsvétkor, a férjem szülinapján
Csirkemellet szoktam.
8/13 anonim válasza:
Vasárnaponként karajból, a panír egyszerű, anyám nem szereti túlbonyolítani.
9/13 anonim válasza:
Nálunk évek óta nincs, áttértünk a vega étkezésre.
10/13 anonim válasza:
3-4 havonként, de csak karajból. A csirkemellet nem szeretjük, mert nagyon száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!