Milyen főzőalkalmatosságotok van otthon? Gáz, villany vagy kombinált? Régi vagy új?
Régi, gáz. A villanytűzhely jobb, ha precizitást igénylő kajákat akarsz megcsinálni benne. Pontosabban tudod szabályozni a hőfokot, a sütés irányát, van légkeverés stb. Amire én használom, arra teljesen jó a gázsütő is.
A régiek nekem mindig megbízhatóbbnak tűnnek, ezért nem szeretném lecserélni. Gazdaságosságról nem tudok nyilatkozni, az indukciós platni a leghatékonyabb, de én a platnin is a gázt szoktam meg. Szerintem nincs egyértelmű jobb/rosszabb.
főzőlap gáz, sütő villany+hőlégkeverés.
Régen villanyplatnin főztem, akkor szerettem, de mióta van a gáz (és megtanultam begyújtani :D ) azóta le nem cserélném. Sokkal gyorsabb, kevesebb energiát pazarol.
Régebben használtam gázsütőt is, na azt nem szerettem, bár elég régi volt, lehet az volt a baj. 2 fokozat volt rajta: süt - nem süt. Nem is használtam sokszor, épp emiatt.
Én is a kombinálton gondolkodom. Lehet drágább a villanysütő, viszont ahogy írtátok szebbek a sütik és egyenletesebben sülnek, a gázlap viszont gazdaságosabb.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!