Milyen márkájú kombinált tűzhelyet vegyek (gáz, villany)?
Figyelt kérdés
A normálnál nagyobbat szeretnék 60*60 méretűt.2010. okt. 28. 15:14
1/4 anonim válasza:
Gorenje! Nagyon sokan dícsérik és van nekik olyan amerikai sítlusú, széles, 6 főzőzónás készülékük.
2/4 anonim válasza:
Nekem Indesitem van, és nagyon szeretem.
3/4 anonim válasza:
ezek közül válogass! minden szempontból megbízhatók
(minőség, élettartam, szervíz háttér, alkatrészellátás, korrekt vevőszolgálat stb.)
inox 60x60 (rozsdamentes kivitel)
kép: [link]
kép: [link] - Competence 47365 GR-MN
használati útmutató: [link]
(5 év garancia!)
fehér 60x60 (tűzi-zománcozott/horganyzott)
kép: [link] - Competence 41365 GR-WN
Használat: [link]
(5 év garancia!)
4/4 anonim válasza:
Nekünk egy kombi >PELGRIM< van,programórás,6 gombos.Úgy tudom,Pápán gyártották,de "tönkrement" a cég,mint szinte minden M.o-n.
Bár 10 éves a készülék,ha most újat lellene választani,a Gorenje és a Bosch hasonló készüléke közt választanék.Fontos/nekem legalább is/,hogy mekkora a sütő térfogata,én a nagyobbra vágyom.A mostani a.szem 56 l-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!