Pontosan mely tűzhelyek ilyenek? Sütő rész villany, főző részen 2 villany,2 gáz.
Egyik itteni kérdésnél találtam ezt a választ: "Nekem kombi tűzhelyem van egy Zanussi felül két gázégő, két villanylap gyorségős,sütőben grillforgató is 70 ezerért.(sohasem használtuk).A másik lakásba vettünk egy hasonlót Orion gyártmányút,amibe a grillforgatás nem volt benne 40 ezerért!"
Szóval nem nekem van, csak itt a gyakorin találtam rá a keresett tipusra ebben a válaszban. Viszont én ilyennel még sosem találkoztam. A grill rész nem fontos.
Köszi!
Erről a változatról, és konkrétan erről esetleg vélemény, tapasztalat?
Amica 51ME2.35ZpMs(W) Eco tűzhely
(Egyenlőre én többet nem találok, ezen is meglepődtem. Bár magát az Amica típust nem ismerem.)
A kérdésedre én írtam ezt válaszként! A tipusa: Orion OGO C2e G (39900 Ft volt)
A másik a Zanussi 70 ezerért
A kérdés írója biztos nem, mert az én vagyok ;)
Köszönöm szépen mindenkinek! Megy a zöld kéz :)
Leírnád a tudnivalókat az Orion OGO C2e G tűzhelyről?
Neten csak ennyit találok:
2 FFD gázégő és 2 elektromos főzőlap
dupla üvegezésű sütő ajtó
elektromos sütő
1 sütőtálca
1 sütőrács
fehér
mérete: 85x50x60
Gondolom grill funkció nincs, de ez nem is lényeges nekem. Légkeveréses? Milyen energia osztályba tartozik (ez érdekel a leginkább)? Sütővilágítás van? Zajszint? Esetleg a sütő és főzőzóna teljesítménye milyen? Plussz tartozék jár hozzá, mi? Na és ami szintén fontos: meg vagy vele elégedve? Szépen süt? Mik a pozitív ill. negatív dolgok, amik eszedbe jutnak?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!