Milyen húsból csináljátok a gyros-t?
Figyelt kérdés
Azèrt kèrdezem mert èn már kètszer csináltam gyros-t ès mind a kètszer valamièrt nem volt jó.Csináltam már disznóhus diójából de az olyan rágos volt ma pedig csirkemellfilèböl de az meg meg kemènyre sült.Valamit rosszul csináltam?2014. márc. 22. 19:38
11/11 anonim válasza:
Mi csirkéből, vagy pulyka(comb) húsból szoktuk készíteni.
Gondolom nem nyárson sütöd, arra figyelj -és talán kiküszöbölöd ezzel az eddigi problémákat-,hogy :
1. egy pár órával (de akár előző este is) sütés előtt pácold be a húst,és álljon a hűtőben -nyilván lefedve fóliával vagy vmivel-
2. Lehetőleg minél vastagabb serpenyőben (én öntött vasban szoktam) süsd,és nagyon forró legyen,mielőtt beleteszed a húst.
Csirkének pár perc elég,főleg a mellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!