Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha gyrost akarok csinálni,...

Ha gyrost akarok csinálni, előző este pácoljam be a húst és rakjam hűtőbe, vagy előtte pár órával is jó?

Figyelt kérdés

2013. dec. 18. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Előtte pár órával is jó, de persze jobb, ha előző este csinálod.
2013. dec. 18. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor nem is pácolom, csak rászórom a fűszerkeveréket sütés közben. A család ha nem tudja, nem veszi észre.
2013. dec. 18. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Előtte pár órával is jó bepácolni a húst.

De persze az a legjobb ha már 1-2-napot pácolódik a hús.

De a gyrosnál a sütés előtti befűszerezés is oké! :)

2013. dec. 18. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha többet pácolódik a hús, nyilván finomabb íze lesz.

De vannak jó kis gyors pácok is.

2013. dec. 18. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!