Ha gyrost akarok csinálni, előző este pácoljam be a húst és rakjam hűtőbe, vagy előtte pár órával is jó?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 10:26
1/4 anonim válasza:
Előtte pár órával is jó, de persze jobb, ha előző este csinálod.
2/4 anonim válasza:
Én sokszor nem is pácolom, csak rászórom a fűszerkeveréket sütés közben. A család ha nem tudja, nem veszi észre.
3/4 anonim válasza:
Előtte pár órával is jó bepácolni a húst.
De persze az a legjobb ha már 1-2-napot pácolódik a hús.
De a gyrosnál a sütés előtti befűszerezés is oké! :)
4/4 anonim válasza:
Ha többet pácolódik a hús, nyilván finomabb íze lesz.
De vannak jó kis gyors pácok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!