Pogácsa kérdés? Holnap korán reggel akarok sütni, így ma este be akarom gyúrni. Lenne pár kérdésem:
Figyelt kérdés
1
Az élesztőt ugyanúgy meg kell futtani, vagy csak simán gyúrjam bele?
2
Ha begyúrom, pihentessem-e, vagy rögtön tegyem a hűtőbe?
3
reggel, ha kiveszem, kell-e pihentetni a nyújtás előtt, vagy a szaggatás után, vagy rögtön mehet a meleg sütőbe?
2010. okt. 4. 18:12
1/2 anonim válasza:
Az élesztőt bele lehet gyúrni,utána pihentesd,és holnap reggel,pihentesd nyújtás elött,sőt át is gyúrhatod.
2/2 anonim válasza:
Én összegyúrás után a hűtőbe teszem, ha másnap akarom megcsinálni. - a tejben felfuttatom az élesztőt-
Másnap kiveszem, a sütőt bekapcsolom szaggatás előtt, és ahogy kiszaggattam, rögtön irány a sütőbe.
Kicsi átmérőjű, 1,5 cm-es pogikra értem.
Ha nagy átmérőjűt csinálok, akkor kicsit pihentetem a sütés előtt, szaggatás után, de akkor sem mindig marad egyenes, ugyhogy van mikor hanyagolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!