Lágy tojást akarok csinálni most este, de holnapra is lágy lesz? Vagy kihűl és pl. megszilárdul a sárgája?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 21:18
1/6 anonim válasza:
kiszárad, egy tojást nem sok idő megsütni reggel is megteheted
2/6 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm:)
2013. okt. 9. 21:41
3/6 anonim 



válasza:





Ha főtt tojás, nem kell megpucolni és nem fog kiszáradni. Ha meghűlt, nyugodtan berakhatod a hűtőbe héjastól.
Ha sült (tükör) tojás, akkor a lágy sárgája, attól még lágy marad, csak nem lesz olyan finom, mint frissen.
4/6 A kérdező kommentje:
köszii:)
2013. okt. 10. 14:15
5/6 Bogoj 



válasza:





úgy látom, bár lágy tojást kérdeztél, pont arra nem kaptál választ. szerintem nem érdemes előre megcsinálni, a lágy tojás egyrészt frissen jó, másrészt gyorsan elkészül. forró vízbe téve 3 perc.
ha nem töröd fel, és a vízből kivéve gyorsan lehűtöd, akkor szerintem nem szilárdul tovább a belseje (hisz az meleg hatására történik), de bevallom, én még nem próbáltam, mindig megettem, mikor elkészült:-)
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszod:)
2013. okt. 15. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!