Hope04 kérdése:
Ellopták tegnap este egy buliban a telom. Előfizus volt de sajnaa nem az én nevemen mert a nagynénikém vette amikor 17 voltam. Nem nagyon hajlandó beszélni velem nagyon összevesztünk. Hogyan tudom így letiltani? . Nem akarok milliós számlát kifizetni
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:50
1/4 anonim válasza:
hát bemész a szolgáltatóhoz vagy a nénikéd és leálitatod a kártádat enyi
2/4 anonim válasza:
hát anyukád hívja fel. Ő sem szeretne milliós számlát. Vagy hívd te, jó alkalom a kibékülésre!
Keresd a telefont! A lányomé 3x meglett!
3/4 anonim válasza:
Ha mégis nem ellopták hanem elhagytad és valaki megtalálta akkor hívni kell!
Ha megvannak a papírjai a telefonnak,akkor az illetőnél aki megtalálta tudod bizonyítani hogy a tiéd,és visszaadja,legfeljebb egy ki jutalom ellenében:)
Egyébként a papírokkal sokra mehetsz,mivel a szolgáltatónál le tudod tiltani vagy érvényteleníteni a sim kártyát és akkor nem tudnak telefonálni:)
4/4 anonim válasza:
Két dolog az előfizetés, és a telefon. Az előbbinek a te neveden kell lennie. Vagy azt is nagynéni fizeti?
Azt tiltasd le. A telefon ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!