Milyen húsból csináljátok a gyros-t?
A disznóhúst nem sütötted meg eléggé, a csirkét meg túlságosan :D
A disznóhúsnak kb. fél óra kell, a csirkének kevesebb, olyan negyed óra.
Csak csirkéből, a pácolásra kell odafigyelni, fedő alatt párolni. Bár nem hazudok de a csirke olyan rafinált hús, hogy 2 nap után már gumi.. Ezért kell frissen megenni
21F
Csirkecombbol szokas csinalni, mert nem olyan szaraz mint a mell. Egyebkent ha belegondolsz a nyarson megsutott csirkecomb valojaban egy tuzon grillezett hus. Tehat akkor jarsz a legjobban te is, ha a hust grillezed. Ha nincs ra lehetoseg akkor en ugy szoktam h keves zsiradekon de tuzforro serpenyoben piritom hirtelen. A kulseje megkergesesik a zsiradek viszont nem tavozik belole. Mindig tokeletes.
A mell es a sertes nem alkalmas giroszhusnak, de elvi okokbol sokan keszitik melle husabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!