Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból csináljátok a...

Milyen húsból csináljátok a gyros-t?

Figyelt kérdés
Azèrt kèrdezem mert èn már kètszer csináltam gyros-t ès mind a kètszer valamièrt nem volt jó.Csináltam már disznóhus diójából de az olyan rágos volt ma pedig csirkemellfilèböl de az meg meg kemènyre sült.Valamit rosszul csináltam?
2014. márc. 22. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

A disznóhúst nem sütötted meg eléggé, a csirkét meg túlságosan :D

A disznóhúsnak kb. fél óra kell, a csirkének kevesebb, olyan negyed óra.

2014. márc. 22. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Bárány.
2014. márc. 22. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:

Csak csirkéből, a pácolásra kell odafigyelni, fedő alatt párolni. Bár nem hazudok de a csirke olyan rafinált hús, hogy 2 nap után már gumi.. Ezért kell frissen megenni

21F

2014. márc. 22. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
A görögöknél többnyire bárány-, marha-, disznó-, vagy csirkehúst használnak az elkészítéshez.
2014. márc. 22. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Birka.
2014. márc. 22. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Csirkemellből szoktuk csinálni.
2014. márc. 22. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 zolee69 válasza:
48%
Gyrost csirke comb filéből kell csinálni.A Mell semmit sem ér,olyan száraz a disznó hús meg vicc!Római kömény,kurkuma,pici ecet.Ennyi.A bőrt hagyd rajta,hogy ízletesebb és szaftosabb legyen.
2014. márc. 22. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy kell? És ha másnak a mell ízlik???
2014. márc. 22. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

Csirkecombbol szokas csinalni, mert nem olyan szaraz mint a mell. Egyebkent ha belegondolsz a nyarson megsutott csirkecomb valojaban egy tuzon grillezett hus. Tehat akkor jarsz a legjobban te is, ha a hust grillezed. Ha nincs ra lehetoseg akkor en ugy szoktam h keves zsiradekon de tuzforro serpenyoben piritom hirtelen. A kulseje megkergesesik a zsiradek viszont nem tavozik belole. Mindig tokeletes.


A mell es a sertes nem alkalmas giroszhusnak, de elvi okokbol sokan keszitik melle husabol.

2014. márc. 22. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat akkor kiprobálom csirkecombfilèböl
2014. márc. 22. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!