Hirtelen sült hússzeletek, ti hogyan csináljátok? (bőv)
Az a problémám, hogy amikor hirtelen sült hússzeleteket készítek, akkor az első adag mindig szép lesz, mert az friss olajban sül, aztán a második adagnál már ráég a hússzeletekre az előző adagról lejött fűszer (mustár, majoranna stb.), és ez minden körnél egyre rosszabb lesz.
Hogy lehetne ezt megakadályozni?
Vagy minden 3 szelet húst új friss olajban kellene sütni?
De akkor meg órákig eltart, az edényt tisztítani is csak akkor lehet, ha már kihűlt...
Ti hogyan csináljátok?
Vagy már eleve akkora edényben indítani, hogy egyszerre, max 2 adagban ki tudd sütni!
Utána leszűröm az olajat/zsírt, a javát elrakomm, később még sült-krumplihoz, tükör-tojáshoz, esetleg egy-két pár virsli megsütéshez jó lesz az.
Hát sokkal okosabb nem lettem (bár a nagy edény jó, csak hát ha nagy a család, akkor abban sem elég a két kör...)
De legalább tudom hogy nem én bénáztam el valamit, ez egy ilyen sport... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!