Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hirtelen sült hússzeletek, ti...

Hirtelen sült hússzeletek, ti hogyan csináljátok? (bőv)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy amikor hirtelen sült hússzeleteket készítek, akkor az első adag mindig szép lesz, mert az friss olajban sül, aztán a második adagnál már ráég a hússzeletekre az előző adagról lejött fűszer (mustár, majoranna stb.), és ez minden körnél egyre rosszabb lesz.

Hogy lehetne ezt megakadályozni?

Vagy minden 3 szelet húst új friss olajban kellene sütni?

De akkor meg órákig eltart, az edényt tisztítani is csak akkor lehet, ha már kihűlt...

Ti hogyan csináljátok?



#hússzelet #hirtelen sült
2013. dec. 17. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy csinálom,ahogy te :/ Nem szórakoznék friss olajjal . Ha nagyon megég az olaj,akkor szoktam gyors egy másik edényt elővenni . Ha nem túl nagy lángon sütöd,akkor később lesz olyan az olaj :)
2013. dec. 17. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy már eleve akkora edényben indítani, hogy egyszerre, max 2 adagban ki tudd sütni!

Utána leszűröm az olajat/zsírt, a javát elrakomm, később még sült-krumplihoz, tükör-tojáshoz, esetleg egy-két pár virsli megsütéshez jó lesz az.

2013. dec. 17. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát sokkal okosabb nem lettem (bár a nagy edény jó, csak hát ha nagy a család, akkor abban sem elég a két kör...)

De legalább tudom hogy nem én bénáztam el valamit, ez egy ilyen sport... :)

2013. dec. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!