Hogy csináljátok a sült hagymát? Milyen vastagra szeletelitek fel?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 14:06
1/3 anonim válasza:
Én vékonyabb szeletekre,karikáira szedem,lisztbe forgatom és bő olajba sütöm,a liszttől jó ropogós lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
és azok a vékony karikák nem hullanak szét szeletelés közben? Füszerezed is a felszeletelt hagymat? Pl. só, vegeta,...
2009. okt. 12. 14:17
3/3 anonim válasza:
Vékony szeletekre van vágva és utánna az egyes "menetek" külövéve - igy lesznek a karikák - nem tud szétesni, mert csak egy réteg.
Ezt lisztbe forgatni, kicsit kerázni és forró olajban kisütni, papirszalvétára szedve lecsurgatni, és utánna sózni. Lehet vegetát, delikátot is használni, csas azok teli vannak vegyszerekkel. A paprikapor, curry is jó a só mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!