Mit csináljak ha a hús nem sült át teljesen?
Figyelt kérdés
Cordon Bleu-t süttöttem sertés comból ( ez volt otthon).Elöször csináltam és sajnos a hús nem sült át teljesen, mint ahogy azt utólag vettem észre. Már szét is vágtam a húsokat és a közepe nagyon nyers. Még kezdő háziasszony vagyok. Kérlek segítsetek nekem. Ez így ehetetlen. panírozzam be újra és süssem megint ki kisebb lángon vagy inkább sütőbe csináljam??2011. nov. 10. 09:18
1/3 anonim válasza:
nem kell újra paníroznod, simán is bedobhatod újra az olajba, és süsd tovább közepes lángon. ha az 1.-nél kifolyik a sajt, akkor csak azt az oldalát forgasd megint panírba.
2/3 anonim válasza:
ahogy az első válaszoló írta, süssed át mégegyszer. tegyél rá fedőt, hogy a párában puhuljon a hús. pár perc múlva fedő nélkül, a másik felét is. lehet, hogy tényleg egy kicsit kifolyik a sajt, de azért így még menthető.
Tanács, ha elfogadod, legközelebb , ha combot veszl a szeleteket klopfold ki, hogy vékonyak legyenek, mert még megy rájuk a sonka és a sajt.
De azért kérdeznék valamit. nem a sonkát látod Te véres csíknak?
én is volt, hogy azt hittem nem sült át, de a sonka színe sokkal sötétebb volt,amire azt hittem, hogy véres a hús.
vágj egyet ketté, abból is vágj egy szeletet és kóstold meg, milelőtt újra sütnéd. ha nem rágós, akkor szerintem az megsült rendesen.
3/3 anonim válasza:
a közepében van a sajt, akkor hol nyers?ha a húson látod, hogy véresen rózsaszín nedved enged, akkor tényleg nyers lehet. de nem a közepe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!