Hogyan csináljátok a sült hagymakarikákat, hogy ropogós maradjon?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 20:46
1/7 anonim válasza:
Jól megforgatom lisztben a karikákat,és forró olajban,egyszerre keveset téve bele kisütöm.
2/7 A kérdező kommentje:
Ekőtte lesózod?
2010. nov. 18. 21:14
3/7 anonim válasza:
Nem szabad besózni előre, csak ha kisült. Ha besózod megpuhul
4/7 anonim válasza:
én is úgy csinálom mint az előző, csupán azért nem sózom le előtte mert levet ereszt és nem lesz ropogós, ha kisült utána sózom. liszt, majd jó forró olaj, só és már kész is :) köszi az ötletet régen csináltam már :)
6/7 anonim válasza:
Csak lisztben kell megforgatni? Akkor csinálok én is, azt hittem macerásabb.
7/7 anonim válasza:
Én is ugy mint az első, csak fritőzben, mert abban 2 liter olaj van, és merülhet rendesen. Só tilos. Én még sütés után sem szoktam tenni a ropogós hagymára sót, valahogy nem hiányzik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!