Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljátok a sült...

Hogyan csináljátok a sült hagymakarikákat, hogy ropogós maradjon?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól megforgatom lisztben a karikákat,és forró olajban,egyszerre keveset téve bele kisütöm.
2010. nov. 18. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Ekőtte lesózod?
2010. nov. 18. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem szabad besózni előre, csak ha kisült. Ha besózod megpuhul
2010. nov. 18. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
én is úgy csinálom mint az előző, csupán azért nem sózom le előtte mert levet ereszt és nem lesz ropogós, ha kisült utána sózom. liszt, majd jó forró olaj, só és már kész is :) köszi az ötletet régen csináltam már :)
2010. nov. 18. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 bumbi02 ***** válasza:
23%
friss tükörtojással isteni:)
2010. nov. 18. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak lisztben kell megforgatni? Akkor csinálok én is, azt hittem macerásabb.
2010. nov. 18. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ugy mint az első, csak fritőzben, mert abban 2 liter olaj van, és merülhet rendesen. Só tilos. Én még sütés után sem szoktam tenni a ropogós hagymára sót, valahogy nem hiányzik rá.
2010. nov. 19. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!