Velővel töltött rántott palacsinta, hogyan csináljátok hozzá a tölteléket?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 11:42
1/1 anonim válasza:
hagymát dinsztelek, megfuttatom rajta a velőt,majd egy -két tojást ütök rá, hogy összefogja, mint egy rántottát.
persze fűszerezem is, borssal, sóval, majorannával.
a palacsintán jó kanálnyit elterítek, majd felgöngyölöm, a két végét bedugom.Jöhet a hagyományos panírozás, kisütés forró zsiradékban. nem kell sokáig, mert gyakorlatilag minden kész benne, csak a prézlis bunda legyen szép aranybarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!