Hortobágyi húsos palacsinta rántott változatához milyen köret illik, ami nem majonézes?
Krumplisaláta II.
Héjában főtt krumplit kockára vágod. Szálára darabolt vöröshagymát megdinsztelsz, beleforgatod a krumplit. Só, bors, pici cukor és citromlével vagy ecettel ízesítve melegen tálalod.
"Köretnek" én elegendőnek tartanám a panírt.
Mellé savanyúság opcióként, ám ha a mártást erre is ráöntöd, akkor azt sem.
Szia DZ.Azt hiszem a Veled történő beszélgetéseink miatt
mélyen lehúznak a moderátorok. nézd meg a százalékomat:(
egy nap alatt ennyit hülyültem volna??
valakinek nagyon csípi a szemét, ha két hasonló ízlésű és gondolkodású ember itt, mindenki szeme láttára szót vált egymással...
közben kimentem, megkevertem a pulykacombfilé pörköltet,amibe nemsokára egy kis debreceni kolbász és gomba kerül.
a petrezselymes fokhagymás nokedlit is bekevertem, amit n hagyományosan deszkán fogok kiszaggatni.
már, gondolkodtam, hogy kiírok egy kérdést, és, ha válaszolsz, ott mások zavarása nélkül is tudunk eszmét
cserélni.
üdv-e-
Lepontoznak? Sz@rd le.
Bármilyen témában írok választ, vagy értékelek, századrangú
kérdés számomra a pontozás.Agyilag alkalmas volnék a konspirációra, de éppen ezért nem teszem.
Ha itt is lepontoznak, gyere át a politikaiba, ott az élet.
Ott aztán vannak vélemények.
Ott talán még mi is összevesznénk, sokak örömére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!