Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ma sokat ettem szerintetek?

Ma sokat ettem szerintetek?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázok,ma ettem,egy barna kiflit szalámival és paradicsommal,ebédeltem egy kis krumplit egy egy rántott húst,de a rántott hús egészségesen volt megcsinálva,ettem még 2 palacsintát,és egy joghurt,napi 1 óra sport.

Szerintetek ez a mai étkezés megfelelt ?

2013. márc. 19. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:

1db palacsinta -kb200 kcal(lehet több is+a lekvár bele vagy nem tudom mi)

A joghurt kb 110kcal

Próbált ki a sajtos vagy sima párizsit,mert mikor én voltam tanácsadáson azt mondták sokkal jobb ,mint a szalámi,mert 1 szelet kb28 kcal ,de nagyobb mint a szalámi ami 1db 21 kcal és szerintem zsírosabb is.

2013. márc. 19. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Őőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!! KOR? NEM?

Ez igen fontos lenne, és szerintem KEVESET ESZEL!!! Én fogyókúráztam, úgy, ha ránézek egy szelet kenyérre, hízok 1 kilót, szóval tudom miről beszélek...

Kenyeret egyáltalán ne fogyassz, minden más mehet, valamint az "1 óra sport" nem tudom mit takar, de kezdj el futni minden este (kezdetben elég minden második este, és legyen 1-2 pihenő nap is, attól függően mennyit futsz és hogy bírod)

A koplalás nem jó, mert ha neki állsz utána étkezni normálisan, akkor mindent elraktároz a szervezeted (a "koplalás" miatt) és rosszabb lesz a helyzeted, mint volt... Én egy éve csináltam, 10-15 kilót leadtam, 3 hónap alatt. Most fogom folytatni ;) Még kell egy kicsi, SOK SIKERT!

F17

2013. márc. 19. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:

És megsúgom, én a "fogyókúra" alatt ettem rendesen palacsintát, házi sütiket, stb, de a bolti pékárút hanyagoltam, meg a cukros italokat (bár elhanyagolhatónak tűnik a kalóriája, MÉGSEM!) és életemben ritkán fogyasztok csipszet...

Amúgy hülyeségnek tartom a 200kcal-t :DD

2013. márc. 19. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
És nem kalóriára kell mérni ezeket, nem norbiúúúpdétezünk, meg nem pics@fogyózunk... Érezd jól magad mozogj, fogyassz kevés kenyeret, és azért mindig állj meg a teletömés előtt :))
2013. márc. 19. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez milyen fogyókúra?:D Krumpli hízlal, palacsinta hízlal, jughurt hízlal! Mindegyikben van cukor!!!
2013. márc. 19. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!