Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fűszerrel ízesítsem a...

Milyen fűszerrel ízesítsem a rizst?

Figyelt kérdés
Gyorsrizst vettem és fasírthoz szeretném. Nincsen borsó vagy kukorica stb, csak simán fűszerezni akarom, de nem tudom melyik fűszertől lesz finom!:)
2014. márc. 9. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

OFF Ha rossz minosegu margarint hasznal valaki a vaj helyett, akkor erezheto a kulonbseg. En nemreg leteszteltem a kornyezetemben levo jopar emberket, koztuk finnyas "en ugyan nem eszek mu xart" tipusut is. Ugyanazt a sutemenyt es foetelt elkeszitettem vajjal es margarinnal is. SENKI nem vette eszre a kulonbseget. SENKI.

En margarinnal szoktam sutni es fozni is, meg soha nem volt panasz az elkeszitett etelre, pedig eleg surun latunk vendegeket vacsorara, sutemenyt pedig megrendelesre keszitek jopar embernek....

2014. márc. 9. 16:35
 22/26 anonim ***** válasza:
a margarin nekem nem műszar, csak sem az ízét, sem az állagát nem szeretem. Ha jobb minőséget használsz, az egy fokkal jobb, de én sütikben nagyon nehezen viselem a tömény margarinos krémeket mondjuk...(persze vajból is lehet túl sok).
2014. márc. 9. 16:38
 23/26 anonim ***** válasza:
Anyu szokta úgy csinálni, hogy csinál egy pirospaprikás pörkölt alapot, ráönti a kifőzött rizst, átforgatja és így tálalja.
2014. márc. 9. 19:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Kicsit locsold meg szójaszósszal, a rizst nagyon szeretem vele.
2014. márc. 9. 22:30
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Ételízesítőt csak azok használnak, akiknek halvány lila fogalmuk sincsen a főzésről.

Erről lehet azonnal felismerni a rossz szakácsot...

2014. márc. 10. 08:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Majorannával főzve sem rossz:)
2014. márc. 10. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!