Milyen fűszerrel ízesítsem a rizst?
Figyelt kérdés
Gyorsrizst vettem és fasírthoz szeretném. Nincsen borsó vagy kukorica stb, csak simán fűszerezni akarom, de nem tudom melyik fűszertől lesz finom!:)2014. márc. 9. 13:26
1/26 anonim válasza:
A gyorsrizs nem lesz túl finom. Egyébként: só. De rakhatsz bele fahéjat pl.
2/26 anonim válasza:
Ételízesítőt tehetsz bele , illetve mellé beledobsz egy vöröshagymát . Bár a helyedben kiönteném a rizst a zacskóból,és úgy főzném meg . Máris elfogadhatóbb íze lesz :)
3/26 anonim válasza:
ételízesítőt? vegetát? felejtsük már el végre! vannak fűszerek, amiket össze lehet keverni, az extra ízfokozó az ételízesítőkben hátrány, nem pedig előny...
4/26 anonim válasza:
Hát inkább vegetát tennék bele,mint fahéjat...Fujj... Jóhogynem kakaóport. Amúgymeg majd eldönti a kérdező,hogy neki melyik válasz tetszik.Ötletet lehet adni,nem ??
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát fahéjjal nem igazán tudom elképzelni a rizst fasírttal, de vegetával nem lehet rossz. Bnőm a múltkor majorannával ízesítette, nem nagyon ízlett, lehet, hogy túl sokat tett bele?
2014. márc. 9. 14:11
7/26 anonim válasza:
En pl amikor rizst fozok nem vizzel ontom fel hanem v zoldseg v tyukhus alaplevel. Attol is mas ize lesz
8/26 anonim válasza:
Lehetséges hogy sokat tett bele,vagy csak simán az az íz így nem jön be neked :) De esetleg még tehetsz bele fokhagymaport , vagy petrezselymet :)
9/26 anonim válasza:
Én mindig dinsztelek egy fej hagymát a rizsbe, só esetleg friss petrezselyem, pici bors, ennyi.
10/26 anonim válasza:
"Ötletet lehet adni,nem ??"
De, csak próbálok meggyőzni embereket, hogy a vegeta nem jó választás. Szar íze van, és tele van ízfokozókkal. De itt mindenki felháborodik, ha leírom, hogy nem kéne használni, vagy hogy a margarin nem jó főzésre/sütésre. Nekem nem fáj, ha más használja, de miért fáj valakinek, ha leírom, hogy szerintem elrontja a kajákat és igénytelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!