Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halat sültcsirke fűszerrel...

Halat sültcsirke fűszerrel fűszerezni? Szerintetek finom? Nem merem kipróbálni!

Figyelt kérdés
Azt mondta az egyik ismerősöm,hogy ők azzal szórják be,utána paprikáslisztbe forgatják és úgy sütik!
2012. jún. 6. 07:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal finomabb, ha sózás után csak paprikás és őrölt borsos lisztbe mártod, majd sütöd, nem rontanám el csirkefűszerrel.
2012. jún. 6. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Én sem használok semmi fűszerkeveréket a halhoz, pedig rengeteg keszeget, kárászt sütök.

csak só és vagy paprikás liszt, vagy borsos kukoricaliszt, amibe forgatom.

ez utóbbi egy pecáshavertől jött, isteni finom ropogós tőle a halacska.

Én nem állítom, hogy elrontaná, csak szerintem felesleges rá.

a hal úgy jó, ahogy van, minél egyszerűbben fűszerezni, hogy megmaradjon a jellegzetes íze.

2012. jún. 6. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Én sem próbáltam még így,de ha van otthon ilyen fűszerkeveréked próbáld ki egy két szelet hallal. Legalábbis én így szoktam az újdonságokat kipróbálni. Egy vagy két szeletet csinálj így a többit a szokásos módon,és akkor kiderül, hogy nektek ízlik e vagy sem!
2012. jún. 6. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Volt idő, amikor én is naponta sütöttem a halat, szintén paprikás-lisztbe forgatva, finom ropogósra ....

De feltétlenül kell paprikás-lisztbe forgatni. Elegendő "csak" lisztbe forgatni, és amikor megsült, akkor megszórod borssal és törtpaprikával. Úgy is finom. A különböző fűszerek használatát én sem díjazom. A hal azért hal, hogy hal legyen!

2012. jún. 6. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a harmadik válaszoló véleményét osztom. Szerintem próbáld ki egy néhány szeleten. Egyik fűszer sem úgy terem, hogy ez csak a csirkéhez illik, vagy ez csak a halhoz, vagy sertéshez, stb. Az ízlések pedig annyira különbözőek! Személy szerint én el tudom képzleni, hogy nagyon finom lesz!. Attól annak még hal-íze lesz, hogy beszórod füszerkeverékkel, csak egy kicsit pikánsabb, különlegesebb, és lehet hogy nagyon be fog jönni.
2012. jún. 6. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:

Nagy bajt nem csinálsz vele, lehet, hogy még ízleni is fog.

De én a "pecáshaver" javasolnám az irdalt, besózott halat

sima liszt, kukoricaliszt, és zsemlemorzsa 1:1:1 arányú keverékébe hempergetni, majd forró zsírban füröszteni.

Legközelebb úgy mész el a műfűszer mellett, hogy lobog a hajad.D)

2012. jún. 6. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!