Halat sültcsirke fűszerrel fűszerezni? Szerintetek finom? Nem merem kipróbálni!
Én sem használok semmi fűszerkeveréket a halhoz, pedig rengeteg keszeget, kárászt sütök.
csak só és vagy paprikás liszt, vagy borsos kukoricaliszt, amibe forgatom.
ez utóbbi egy pecáshavertől jött, isteni finom ropogós tőle a halacska.
Én nem állítom, hogy elrontaná, csak szerintem felesleges rá.
a hal úgy jó, ahogy van, minél egyszerűbben fűszerezni, hogy megmaradjon a jellegzetes íze.
Volt idő, amikor én is naponta sütöttem a halat, szintén paprikás-lisztbe forgatva, finom ropogósra ....
De feltétlenül kell paprikás-lisztbe forgatni. Elegendő "csak" lisztbe forgatni, és amikor megsült, akkor megszórod borssal és törtpaprikával. Úgy is finom. A különböző fűszerek használatát én sem díjazom. A hal azért hal, hogy hal legyen!
Nagy bajt nem csinálsz vele, lehet, hogy még ízleni is fog.
De én a "pecáshaver" javasolnám az irdalt, besózott halat
sima liszt, kukoricaliszt, és zsemlemorzsa 1:1:1 arányú keverékébe hempergetni, majd forró zsírban füröszteni.
Legközelebb úgy mész el a műfűszer mellett, hogy lobog a hajad.D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!