1/7 anonim válasza:
Hmmm, ha jól csinálják meg, akkor nagyon finom lehet! Én Kinder Pingui szeletet csináltam eddig, az isteni lett.
Próbáld ki, és írd meg hogy milyen lett :)
2/7 anonim válasza:
A tésztája finom, csak csínján kell bánni a mézessüti fűszerrel, a krémje - hááááát, engem a zselatin megrémisztett, kidobtam az egészet és simán tejszínhabbal (Hulalát vertem fel) ettük. Így is elfogyott, az eredeti krémmel biztos finomabb lett volna, de ha visszagondolok arra a zselatinra, amikor kevergettem, pfff :( én többet nem készítem el, max úgy, hogy csak a tésztát.
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem isteni : ) én pont tegnap előtt csináltam : )
4/7 anonim válasza:
Ez szerintem nagyon finom lehet. bár kicsit drága, de ki fogom próbálni, mert annyira csábító.
5/7 anonim válasza:
de jól néz ki,ezt biztos meg fogom sütni :)
6/7 anonim válasza:
15:52 a krémmel hogyan boldogultál? Ha bátorítasz, talán nekiugrok még egyszer :)
Köszi, 2. vagyok
7/7 Ingrados válasza:
Mmm, nagyon jónak tűnik, majd küldhetnél belőle pár szeletet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!